Alltid i framkant

Perssons Träteknik i Bergstena utanför Alingsås har anor från 1933 då Josef Persson köpte sig en gård med tillhörande sågverk. Josef hade förmågan att se bortom horisonten och trodde starkt på idén om en ökad efterfrågan på sågade och hyvlade trävaror. Och tänk så rätt han hade. Idag drivs Perssons Träteknik av tredje generationen Persson och vår drivkraft är att hålla fast vid vår farfars grundtes att alltid våga och ligga långt framme när det gäller utveckling och att tidigt anamma den senaste tekniken på området.

Mathias Perssons Träteknik Hall och Lantbruksbyggnader CE-märkning Norrlandsfasad Alingsås Huspaket Råspontsluckor Ytterpaneler Byggnadsvirke Konstruktionsvirke Fingerskarvat Konstruktionsvirke Takstolar Brandimpregnerat Värmebehandlat Cederträ LärkträEtt gott bevis på det är vår moderna anläggning i Bergstena som idag omfattar ca 13 000 kvm och inrymmer verksamheter som hyvleri, måleri, takstolstillverkning och lager.

Andra viktiga värden för oss – utöver det att slå vakt om tradition och gott hantverkskunnande – är ett stort personligt engagemang, produkter av hög kvalitet och att alltid erbjuda innovativa lösningar. Detta vill vi göra genom ett nära och långsiktigt samarbete med dig som kund.

 

Välkommen till Perssons Träteknik!

Mathias Persson, VD/ägare

 

 

arets-Företagare-Vargarda-2019display