Kundfokus och grym service genom Perssons innesäljfunktion

Medarbetare med en företagsbanderoll
Våra trevliga säljare Carina, Johannes, August, Daniel, Peter och Robin

Vår mission är egentligen enkel: att underlätta för våra kunder! Det är här Perssons innesäljfunktion kommer in i bilden. Förutom att erbjuda ett brett sortiment av förädlade trävaror i kombination med helt skräddarsydda lösningar så har vi på Perssons ytterligare ett ess i rockärmen. Riktigt grym kundservice!

Vi på Perssons förstår att våra kunders framgång är vår framgång. Därför fokuserar vi inte bara på att leverera produkter av högsta kvalitet utan också på att skapa mervärde för våra kunder. En stor del av vår styrka ligger därför i vårt kompetenta och engagerade säljteam som alltid finns där för att stötta och hjälpa våra kunder. Ett team som vi på Perssons är väldigt stolta över!

Engagemang, ärlighet och rätt kompetens

När du kontaktar oss på Perssons får du alltid personlig service och snabb återkoppling från någon av våra trevliga innesäljare! Vårt breda sortiment i Norrlandsgran omfattar allt från ytterpaneler, konstruktionsvirke, byggnadsvirke, fingerskarvat, konstruktionsvirke, takstolar till brandimpregnerat virke och värmebehandlat virke. Flera av våra innesäljare har jobbat länge i företaget med erfarenheter från hela produktionskedjan, vilket skapar en djup kompetens och förståelse för slutprodukterna. Teamet finns alltid redo att hjälpa till, oavsett om det handlar om att ta fram offerter, svara på frågor eller ge tips och råd kring produkter och sortiment.

Johannes Anderklint är Marknads- och Försäljningschef hos oss på Perssons. “Vi försöker alltid lyssna in kundernas behov och önskemål med viljan att själva utvecklas på vägen. På så sätt kan vi också skräddarsy lösningar för kunderna som gör skillnad för dem, på riktigt. Vi märker att det underlättar för dem att kunna köpa från en leverantör med ett helhetstänk. Det känns väldigt kul för oss att kunna erbjuda det!”, berättar han.

Medarbetare skrattar tillsammans

En självklar samarbetspartner

Genom ett nära samarbete mellan våra innesäljare och utesäljare säkerställer vi att varje kund får den bästa möjliga servicen. “Det finns en positiv och familjär företagsanda här på Perssons. Den grundar sig i att vi har goda relationer, både med våra kollegor och med våra kunder. Vi känner förtroende för varandra här och den andan genomsyrar även relationen med kunderna. Jag tror kunderna märker att vi trivs väldigt bra på jobbet”, säger Johannes.

Det ska vara enkelt att köpa, sälja, lagerföra och framförallt bygga med Perssons produkter. Den enkelheten uppnår vi bara genom ett nära samarbete med våra kunder och slutanvändare. Ända sedan starten 1933 har vi lyssnat in kundens behov för att kunna utveckla och förbättra alla delar av vårt sortiment. Tack vare innovativa lösningar, vår toppmoderna produktionsanläggning och egen logistik kan vi erbjuda helt kundanpassade produkter som tar användarvänligheten till en ny nivå.