Kundfokus och grym service genom Perssons innesÀljfunktion

Medarbetare med en företagsbanderoll
VÄra trevliga sÀljare Carina, Johannes, August, Daniel, Peter och Robin

VÄr mission Àr egentligen enkel: att underlÀtta för vÄra kunder! Det Àr hÀr Perssons innesÀljfunktion kommer in i bilden. Förutom att erbjuda ett brett sortiment av förÀdlade trÀvaror i kombination med helt skrÀddarsydda lösningar sÄ har vi pÄ Perssons ytterligare ett ess i rockÀrmen. Riktigt grym kundservice!

Vi pÄ Perssons förstÄr att vÄra kunders framgÄng Àr vÄr framgÄng. DÀrför fokuserar vi inte bara pÄ att leverera produkter av högsta kvalitet utan ocksÄ pÄ att skapa mervÀrde för vÄra kunder. En stor del av vÄr styrka ligger dÀrför i vÄrt kompetenta och engagerade sÀljteam som alltid finns dÀr för att stötta och hjÀlpa vÄra kunder. Ett team som vi pÄ Perssons Àr vÀldigt stolta över!

Engagemang, Àrlighet och rÀtt kompetens

NÀr du kontaktar oss pÄ Perssons fÄr du alltid personlig service och snabb Äterkoppling frÄn nÄgon av vÄra trevliga innesÀljare! VÄrt breda sortiment i Norrlandsgran omfattar allt frÄn ytterpaneler, konstruktionsvirke, byggnadsvirke, fingerskarvat, konstruktionsvirke, takstolar till brandimpregnerat virke och vÀrmebehandlat virke. Flera av vÄra innesÀljare har jobbat lÀnge i företaget med erfarenheter frÄn hela produktionskedjan, vilket skapar en djup kompetens och förstÄelse för slutprodukterna. Teamet finns alltid redo att hjÀlpa till, oavsett om det handlar om att ta fram offerter, svara pÄ frÄgor eller ge tips och rÄd kring produkter och sortiment.

Johannes Anderklint Ă€r Marknads- och FörsĂ€ljningschef hos oss pĂ„ Perssons. “Vi försöker alltid lyssna in kundernas behov och önskemĂ„l med viljan att sjĂ€lva utvecklas pĂ„ vĂ€gen. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kan vi ocksĂ„ skrĂ€ddarsy lösningar för kunderna som gör skillnad för dem, pĂ„ riktigt. Vi mĂ€rker att det underlĂ€ttar för dem att kunna köpa frĂ„n en leverantör med ett helhetstĂ€nk. Det kĂ€nns vĂ€ldigt kul för oss att kunna erbjuda det!”, berĂ€ttar han.

Medarbetare skrattar tillsammans

En sjÀlvklar samarbetspartner

Genom ett nĂ€ra samarbete mellan vĂ„ra innesĂ€ljare och utesĂ€ljare sĂ€kerstĂ€ller vi att varje kund fĂ„r den bĂ€sta möjliga servicen. “Det finns en positiv och familjĂ€r företagsanda hĂ€r pĂ„ Perssons. Den grundar sig i att vi har goda relationer, bĂ„de med vĂ„ra kollegor och med vĂ„ra kunder. Vi kĂ€nner förtroende för varandra hĂ€r och den andan genomsyrar Ă€ven relationen med kunderna. Jag tror kunderna mĂ€rker att vi trivs vĂ€ldigt bra pĂ„ jobbet”, sĂ€ger Johannes.

Det ska vara enkelt att köpa, sĂ€lja, lagerföra och framförallt bygga med Perssons produkter. Den enkelheten uppnĂ„r vi bara genom ett nĂ€ra samarbete med vĂ„ra kunder och slutanvĂ€ndare. Ända sedan starten 1933 har vi lyssnat in kundens behov för att kunna utveckla och förbĂ€ttra alla delar av vĂ„rt sortiment. Tack vare innovativa lösningar, vĂ„r toppmoderna produktionsanlĂ€ggning och egen logistik kan vi erbjuda helt kundanpassade produkter som tar anvĂ€ndarvĂ€nligheten till en ny nivĂ„.