VĂ„ra produktbroschyrer

Förutom ett brett utbud av standardprodukter erbjuder vi Àven en mÀngd innovativa och kundanpassade produkter och tjÀnster som gör det enklare för vÄra kunder.

Att ligga i framkant Àr en av vÄra starkaste traditioner

Att förenkla och effektivisera för vÄra kunder, det har varit vÄr drivkraft sedan 1933. DÀrför har vi genom Ären investerat i den senaste tekniken för att bÄde kunna erbjuda det som efterfrÄgas allra mest och unika produkter som driver marknaden framÄt. Idag Àr vi en helhetsleverantör som tillverkar trÀvaror av vÀrldsklass, med en precision utöver det vanliga. Utöver vÄrt sortiment av standardprodukter erbjuder vi Àven en mÀngd specialprodukter som exaktkapade stommar och takstolar, fingerskarvat virke, mÄlade paneler, vindskivor och rÄspontluckor.

Hittar du inte produkten du söker? KrÀver projektet en specifik lösning? Kontakta oss sÄ hjÀlper vi dig. Att ta fram exakt vad vÄra kunder behöver Àr vÄr styrka.

Vi pÄ Perssons arbetar stÀndigt med att förbÀttra vÄr kvalité och sortiment. Branschen arbetar med att standardisera produkter och profiler och som en del i vÄrt arbete att utvecklas kan vi nu Àven benÀmna oss som certifierad Vilma Bas leverantör.

HÀr nedan kan du lÀsa och ladda ner vÄra broschyrer.