Våra produktbroschyrer

Förutom ett brett utbud av standardprodukter erbjuder vi även en mängd innovativa och kundanpassade produkter och tjänster som gör det enklare för våra kunder.

Att ligga i framkant är en av våra starkaste traditioner

Att förenkla och effektivisera för våra kunder, det har varit vår drivkraft sedan 1933. Därför har vi genom åren investerat i den senaste tekniken för att både kunna erbjuda det som efterfrågas allra mest och unika produkter som driver marknaden framåt. Idag är vi en helhetsleverantör som tillverkar trävaror av världsklass, med en precision utöver det vanliga. Utöver vårt sortiment av standardprodukter erbjuder vi även en mängd specialprodukter som exaktkapade stommar och takstolar, fingerskarvat virke, målade paneler, vindskivor och råspontluckor.

Hittar du inte produkten du söker? Kräver projektet en specifik lösning? Kontakta oss så hjälper vi dig. Att ta fram exakt vad våra kunder behöver är vår styrka.

Vi på Perssons arbetar ständigt med att förbättra vår kvalité och sortiment. Branschen arbetar med att standardisera produkter och profiler och som en del i vårt arbete att utvecklas kan vi nu även benämna oss som certifierad Vilma Bas leverantör.

Här nedan kan du läsa och ladda ner våra broschyrer.