SĂ„ funkar det – Perssons sortiment i bygghandeln

Vi utvecklar och moderniserar kontinuerligt vÄr anlÀggning i Bergstena dÀr vi förÀdlar virke av hög kvalitet till ett bra pris. NÀr produkterna rullar ut frÄn anlÀggningen och inte skall ut till nÄgon av de husfabriker vi levererar till mellanlandar de oftast pÄ en bygghandel runt om i Sverige innan de nÄr slutkonsument. Efter det kan du hitta produkterna i alla olika typer av byggnationer, i allt frÄn fasader och tak till elementÀra delar i byggnadens konstruktion. VÄrt sortiment öppnar stora möjligheter för bygghandlare att anpassa sitt sortiment efter sina kunders behov.

En toppmodern och flexibel anlÀggning

Sedan 7 Är tillbaka har vi pÄ Perssons inte lÀngre nÄgon egen bygghandel utan fokuserar pÄ att förse andra byggvaruhus och husfabriker med förÀdlat virke. Sedan dess har vi kontinuerligt investerat i vÄr anlÀggning. Vi har byggt ut och moderniserat för att öka vÄr kapacitet och för att kunna möta marknadens efterfrÄgan. Nu kan vi förse betydligt mÄnga fler och större aktörer, bÄde bygghandlare till husfabriker.

Eftersom vi ökade vÄr kapacitet kan vi hantera riktigt stora volymer, samtidigt har vi en mycket flexibel produktion som gör att vi kan ta oss an unika projekt och specialbestÀllningar. VÄra toppmoderna maskiner i kombination med mer traditionella maskiner gör att vi fÄr en mycket stor bredd i vÄrt erbjudande. PÄ vÄra 15 000 kvm har vi bland annat fingerskarvning, hyvlerier, CNC-kap och mÄlerier.

Vilka bygghandlare sÀljer Perssons till?

Oavsett om du driver en fristÄende bygghandel eller tillhör en kedja Àr du sjÀlvklart vÀlkommen till oss. Vi arbetar dels med bygghandlare som sjÀlva valt att ta in vÄra produkter av olika anledningar, det kan vara att de vill ha en lokal leverantör eller att de Àr ute efter vÄr höga kvalitet. Vi arbetar Àven med centrala organisationer dÀr varuhus och butiker inom bolaget kan bestÀlla vÄra produkter via den centrala prislistan.

Vill du som slutkonsument se vart du hittar nÀrmaste ÄterförsÀljare av vÄra produkter? HÀr ser du vÄr ÄterförsÀljarkarta med butiker frÄn Mora i Dalarna till Billesholm i Bjuv. Sortimentet varierar i alla butiker sÄ ta kontakt med den aktuella bygghandeln för frÄgor och funderingar.

Bland vÄra kunder finns bygghandlare som köper största delen av sitt sortiment med trÀvaror frÄn oss. Vi fungerar dÄ som en helhetsleverantör och de uppskattar att ha en enda kontaktyta och fÄ personlig service. Dessa bygghandlare Àr oftast nÄgot mindre, medan de lite större byggvaruhusen vanligtvis kombinerar utvalda delar ur vÄrt sortiment tillsammans med andra leverantörer.

De kunder som lagerhÄller ett urval av vÄrt sortiment kan vÀlja en eller flera produkter, det finns inga begrÀnsningar utan du sÀtter sjÀlv ihop ditt sortiment. Du kan till exempel komplettera med det du saknar i ditt erbjudande, eller vÀlja de trÀvaror som du anser att vi Àr extra bra pÄ. Kanske vÄr populÀra Norrlandsfasad?

Vilken Àr den populÀraste trÀvaran?

VĂ„r Norrlandsfasad Ă€r en produkt som vi Ă€r lite extra stolta över. Det Ă€r en riktigt storsĂ€ljare och den lagerhĂ„lls i mĂ„nga stĂ€der runt om i Sverige. Norrlandsfasaden tillverkas av rĂ„vara frĂ„n just Norrland vilket garanterar hög kvalitet. Panelen Ă€r grund- och mellanstruken, du kan vĂ€lja mellan mĂ„nga profiler, vilken NCS-kulör du Ă€n önskar, och med fingerskarv kan du fĂ„ panelen med en lĂ€ngd upp till 7,2 meter. Även vindskivor Ă€r en storsĂ€ljare bland vĂ„ra skarvade produkter.

Som du förstÄr Àr möjligheterna i princip oÀndliga i vÄr anlÀggning i Bergstena. Trots att vi pÄ Perssons nu vÀxt till nÀra 100 anstÀllda har vi lyckats bevara kÀnslan av det lilla familjeföretaget som verkligen vill hjÀlpa alla kunder genom en personlig relation och hög service. KÀrnvÀrdena finns kvar och det pÄverkar hela vÄrt flöde dÀr vi gör vÄrt yttersta för att leverera högsta kvalitet i alla steg.

Varför ska man vÀnda sig till Perssons?

Vi fÄr ofta höra att vi har hög service och att vÄr flexibilitet Àr nÄgot som vÀrderas högt av vÄra kunder. VÄrt flexibla arbetssÀtt har byggt vÄrt goda rykte och varit anledningen till att mÄnga av vÄra kunder tog steget att kontakta oss. Man kan sÀga att vi har nischat oss pÄ högsta kvalitet och ett flexibelt erbjudande. Vi Àr breda inom byggtrÀ och Àr mycket lösningsorienterade, vÄrt erbjudande omfattar allt frÄn konstruktion till produktion och logistik.

Till skillnad frÄn större företag som förÀdlar trÀvaror behöver du inte bestÀlla stora kvantiteter av oss för att vi ska kunna leverera, vi löser specialbestÀllningar och unika leveranser helt anpassade efter dina behov. Det kan till exempel vara en udda profil eller en unik kulör, i vÄrt mÄleri mÄlar vi med till exempel slamfÀrger och lasyrer. VÄr fingerskarv skapar ytterligare möjligheter nÀr det kommer till lÀngd, konstruktionsvirke kan du till exempel fÄ med en lÀngd pÄ 12 meter och vindskivor med en lÀngd pÄ 7,2 meter.

VÀlkommen att ta kontakt med oss pÄ Perssons!