Det finns ett enkelt sätt att göra bättre affärer.

Fyll lastbilen!

Välj en helhetsleverantör

Hos oss hittar du ett komplett sortiment av produkter för byggfackhandeln. Vårt breda utbud gör det enkelt att fylla lastbilen för maximerad lastfyllnad och minimerad fraktkostnad. Det är bra för både miljön och lönsamheten.

Fyll lastbilen

Fraktkostnad per enhet

Ytterpanel / Norrlandsfasad

Virket till vår ytterpanel kommer från norrländska skogar vilket ger en produkt av hög kvalitet. Vi erbjuder ett stort sortiment av profiler för såväl stående som liggande panel. Norrlandsfasad är vår grund-och mellanstrukna panel som kan monteras oavsett årstid.

Fyll lastbilen

Råspontluckor / Perssons-luckan

Med råspontluckor går det snabbt att täcka taket. Den som vill spara riktigt mycket tid och minska risken för påväxt väljer Perssons-luckan som är grund- och mellanstruken vid leverans. Perssons-luckan är 540 mm bred och kan beställas i tjocklekarna 20 och 23 mm.

Fyll lastbilen

Vindskivor / Perssons-vindskivan

Vindskivor är ständigt utsatta för väder och vind och ska helst inte ha några skarvar. Vi levererar 7,2 meter långa fingerskarvade vindskivor. Perssons-vindskivan är grund- och mellanstruken vid leverans och behöver bara slutstrykas efter montering.

Fyll lastbilen

Perssons-stommen

Färdigkapade stommar med exakt passform sparar tid. Inget behöver mätas eller kapas på arbetsplatsen. Varje del är uppmärkt och syll och hammarband har urfrästa spår för regelverket. Allt passar och ingenting går till spillo. Bara emballaget behöver slängas.

Fyll lastbilen

Takstolar

Moderna CNC-kapar gör det möjligt för oss att skapa även komplexa takstolar på ett effektivt sätt. I vår takstolshall tillverkas varje år cirka 20 000 takstolar till alla slags byggnader. Några är små, andra upp till 24 meter långa, alla är CE-märkta.

Fyll lastbilen

Fingerskarvat / Konstruktionsvirke

Virke i rätt längd gör jobbet enklare. Vår fingerskarvsanläggning levererar reglar, konstruktionsvirke, ytterpanel och vindskivor i längder från 7,2 till 12 meter. Resultatet blir ett mycket starkt, formstabilt virke där fingerskarven motverkar vridning.

Vi erbjuder hållfasthetsorterat CE-märkt konstruktionsvirke för väggreglar, stommar, takstolar och stora byggnader. Vår sorteringslinje är certifierad och godkänd av RISE och genomgår regelbundna revisioner för att uppfylla branschens internationella krav.

Fyll lastbilen

Grattis!

Lastbilen är nu fylld. Ett brett utbud av produkter gör det enkelt att fylla en lastbil med just de trävaror som kunderna efterfrågar. Passa på att fylla upp lagret!

Visa produkter